håkon fotland

Håkon har stor interesse for trening og helse. Han er en imøtekommende og seriøs trener, som streber etter at du skal oppnå målene dine. Han har jobbet som personlig trener siden 2011, og har over 2000 leverte timer. Kompetanse- og interessefelt er styrketrening, muskelvekst og vektreduksjon.
Håkon sitter også på mye kunnskap om trening i relasjon til smerte og rehabilitering. Han er utdannet osteopat, og tar nå sin masterutdanning i smertevitenskap.

 UTDANNELSE

Medisin grunnfag – Norges Helsehøyskole
B.Sc Osteopati – Norges Helsehøyskole
D.O Osteopati – Norges Helsehøyskole
Personlig trener – Active Education
Personal trainer – Bayesian Bodybuilding

Håkon tar nå sin masterutdanning i ”Smertevitenskap og tverrfaglig smertebehandling” ved Aalborg Universitetet

 ERFARING

Aktiv motocrossutøver i 8 år
Flere års erfaring med styrketrening
Over 2000 leverte timer som personlig trener
Klinisk praksis som osteopat siden 2015

 Referanser

Henriette Willix

"Jeg har trent med Håkon cirka en gang i uka siden februar 2016. Kort tid etter oppstart oppdaget jeg at jeg var gravid. Selv om jeg var godt trent og i god fysisk form forut for graviditeten, følte jeg meg ganske usikker på hvordan jeg kunne trene under svangerskapet. Håkon har vært en fantastisk PT og støttespiller som med sin faglige kompetanse har gitt meg en enorm trygghet. Han lærte meg til å lytte til egen kropp, og drite i alle andres "gode råd" og merkelige/utdaterte oppfatninger om trening under graviditet. Jeg har opplevd en utrolig fremgang gjennom hans opplegg; forbedret teknikk, og rett og slett blitt mye, mye sterkere! (eksempelvis 20kg økning i knebøy, og fra 50kg til 102kg i markløft). Noe av det beste med Håkon er hans fagkunnskaper og hans ønske om å holde seg oppdatert og utdannet innenfor sitt fagområde. Det gjør at jeg stoler fullt og helt på hans kompetanse, og gjør etter min mening Håkon spesielt attraktiv som PT. Nå er jeg gravid i uke 31 og sammen med Håkon er det null problem å opprettholde både en stor treningsmengde og fortsatt god fremgang"

Anneli Ona

Etter årevis med trening, uten å egentlig føle at jeg høstet resultater fra alt det harde arbeidet, var jeg nokså demotivert og lei. Jeg hadde hatt flere personlige trenere, men «mestringsfølelsen» jeg så sårt higet etter, uteble. Jeg hadde samtidig en del smerter i skuldre og knær, og jeg undret om trening i det hele tatt var ment for kroppen min! Etter første økt med Håkon var jeg hektet. På kort tid økte jeg i alle øvelsene, smertene var så og si borte, og jeg merket at tvilen og skepsisen til trening forsvant. Jeg mestret øvelser som tidligere var umulige å utføre, og jeg gjenvant treningsgleden. Håkons tilnærmelse til trening var for meg en ny start. Jeg følte at mentaliteten min og kroppen min var omprogrammert, og jeg begynte å glede meg til hver eneste økt. Håkon utfordret begrensningene jeg hadde satt for meg selv, og følelsen av å sprenge mine egne grenser tok meg til et helt nytt nivå. Ikke bare fysisk, men psykisk også. Håkon er et vandrende talent, og jeg kan ikke anbefale han nok. Han viste meg en vei gjennom all smerten og tvilen jeg opplevde under trening, og revolusjonerte både tankesettet og fysikken min. Jeg gleder meg til mange flere økter med Håkon! Han er rett og slett helt konge!