Christina Fjære

Christina ble sertifisert personlig trener i 2009. Siden den gang og frem til juli 2014 har hun jobbet som personlig trener i SATS. Christina har to verdensmestertitler i Bikini fitness og er Norges første profesjonelle bikinifitnessutøver. Hun har coachet andre fitnessutøvere mot scenen og har også hjulpet landslagsutøvere i styrkeløft med kostholdet frem mot store mesterskap. Feltene hun brenner mest for er styrke-og muskelvekst, samt livstilsendring og kosthold.

 UTDANNELSE

Personlig trener, Active Education 2009
Medisin grunnfag og osteopati, 1. året, Norges Helsehøyskole, 2013/2014

HJEMMESIDE

www.christinasf.com

 ERFARING

Personlig trener i SATS siden januar 2010.
Aktiv fitnessutøver siden 2012
Foredragsholder
Online coach
SATS videreutdanning:
-salg og coaching
-avansert styrketrening
-funksjonell trening
-kettlebells
Concept Education:
-Trigger point

 Referanser

Erle Engmark, jr landslaget i styrkeløft

Christina er enormt nøyaktig i sitt arbeid, men har likevel evnen til å overføre presisjon til fleksible strategier mot målet. Hun er empatisk, bestemt og ledende, og har bakkekontakt i sin tilnærming til kombinasjonen prestasjon, progresjon og hverdag. Jeg kan best beskrive Christinas trenings- og kostholdsfilosofi som smart, der helhet og langsiktighet er sentrale faktorer.

For meg har samarbeidet med Christina resultert i et mer presist kosthold frem mot konkurranser som har gitt meg en sikrere formkurve til å prestere når det gjelder.
Med en god dialog og fortløpende justeringer, har jeg følt meg trygg og på rett spor underveis, og jeg er glad for å ha med meg Christina på laget videre!

Maria Martinsen, fitnessutøver og personlig trener:

Da jeg skulle stille i fitnesskonkurranse for andre gang var Christina mitt førstevalg når jeg skulle velge coach. Jeg ble kjent med henne året før, da vi var i samme team. På veien har jeg lært Christina og kjenne og falt dermed pladask for hennes verdier og treningsfilosofi. At hun ser ut som hun gjør gjorde ikke valget vanskeligere. Christina hadde på det tidspunktet aldri coachet noen tidligere, men jeg valgte allikevel å spørre og utfordre henne på dette. Jeg visste allerede at hun var meget dyktig på både kosthold og trening og tvilte aldri på at hun ville klare denne utfordringen; coache meg frem til NM 2013 i Bikini fitness. Etter litt vurdering gikk Christina med på forslaget mitt og dermed hadde jeg selveste verdensmesterinnen i bikini fitness til og coache meg - lucky me! Jeg satte i gang med kostopplegg og treningsprogram og Christina fulgte meg opp hver uke helt frem til konkurranse. Hun var med meg på konkurransedagen og hjalp meg med absolutt alt fra morgen til kveld. Hun var med andre ord mye mer enn kun en coach for meg! 
I tillegg fikk jeg grundig oppfølging i etterkant, noe som er like viktig når man har vært på lang diett mot konkurranse og gått ned mange kilo. Opplegget fra Christina fikk oppkjøringen til å virke lekende lett og det var akkurat passe behagelig til at jeg kunne gjennomføre, samtidig som jeg fikk de ønskede resultatene. I tillegg til dette lærte jeg utrolig mye på veien om trening og kosthold som igjen førte til at jeg ønsket å lære mer om trening og selv ta en PT utdannelse. Å investere i Christina som coach er nok en av mine beste investeringer når det kommer til helse og velvære. Jeg kan anbefale Christina på det varmeste både når det gjelder coaching til konkurranse og som personlig trener. Hun sitter på mye kunnskap og har bred erfaring og er samtidig ydmyk og empatisk. Utadvendt, blid og morsom er hun også, noe jeg selv mener er viktig i rollen som personlig trener.

Anneli 31, Larvik

Jeg møtte Christina for ca 2 år siden da vi begge skulle stille for samme klubb. Selv om jeg ikke hadde stilt før, har jeg trent i mange år og møtt på mye ulike mennesker, metoder og verdier. Tross sin unge alder er Christina en av de helt klart beste på sitt felt som jeg har møtt. Jenta er genuint interessert i kosthold, trening og helse og har tilegnet seg bred kompetanse på området som strekker seg langt utenfor Fitness. Hun viser stor forståelse for ulike behov for enkeltmenneske.  Christina er svært tilstede, veldig engasjert, konsekvent, hyggelig, imøtekommen, løsningsorientert, fornuftig og har gode sunne verdier som i dag dessverre ikke lenger er en selvfølge. Jeg kan på det sterkeste anbefale Christina, og sier med hånden på hjertet at du skal lete lenge for å finne tilsvarende"

Thomas Bergersen

Jeg tok kontakt med Christina i begynnelsen av 2013. Motivasjonen min hadde begynt å dale mht trening og kosthold, i og med at jeg hadde lite kunnskap om næringsinnholdet i maten jeg spiste og jeg hadde lite fremgang på trening. Etter å ha  pratet med flere i treningsbransjen var det ingen tvil om at jeg ville ha oppfølging av Christina etter å ha ha hatt en oppfriskende første samtale med henne.

Tiden etter taler vel for seg selv, men en mer motiverende, sprudlende og profesjonell PT tror jeg vel ikke finnes. Jeg har drevet med idrett siden før jeg sa mine første ord. Jeg har spilt fotball på toppnivå i Norge (Lillestrøm og Vålerenga) og hatt mye kontakt med de mest kompetente menneskene i idrettsNorge, alt fra fysioterapauter, trenere, mental trenere, utøvere til ernæringsfysiologer. Christina har svært gode kvaliterer, og jeg kan absolutt anbefale henne som din personlige trener.

Jeg trente med Christina i nesten et år. Ikke bare fikk hun motivasjonen min i gang igjen, men den dag i dag sitter jeg igjen med kunnskap om hva som skjer med kroppen min ved inntak av ulike matvarer. Målsetningen da vi satte i gang var økt kunnskap om kosthold, samt lavere fettprosent og økt muskelmasse. Dette klarte vi!

Med denne referansen vil jeg på det varmeste anbefale Christina da hun er en unik PT og en fantastisk person.