Yngve Apneseth

Yngve er utdannet akupunktør og har hatt flere ulike representasjonsoppdrag for Norges Vektløfterforbund, både som utøver og behandler. Yngve er også behandler for landslagutøvere i bryting, fridrett og styrkeløft, samt daglig oppfølging utøvere på internasjonal nivå i Olympisk Vektløfting.
Som personlig trener er Yngve opptatt av å sakpe en langsiktig utvikling hos kundene sine gjennom fornuftig treningsplanlegging og teknisk oppfølging.

 UTDANNELSE

Bachelorgrad ved Norges Helsehøyskole institutt for akupunktur
Functional Integrated Needling kurs (FIT institute). Sports injuries, Stockholm
Trener 1 kurs I styrkeløft og vektløfting

 ERFARING

Personlig trener og akupunktør ved Optimal Trening siden 2013
Representert landslaget i olympisk vektløfting siden 2005
Personlig Trener for flere toppidrettsutøvere
Behandler/Terapaut ved landslagssamlinger i olympisk vektløfting
Har holdt løftekurs for FAH- studenter ved NIH

 Referanser

André Midtby, landslagsutøver i styrkeløft

I løpet av mine mange år med trening og behandling, sniker Yngve seg klart inn blant de beste når det kommer til behandling. En utrolig kompetent person som virkelig sørger for at jeg kan prestere optimalt når skader og plager dukker opp. Yngve har fulgt meg godt opp frem mot VM, og takket være han kan jeg stille med en langt friskere kropp i møte med resten av verden!

Vebjørn Varlid, landslagsutøvar i vektlyfting

Yngve har i mange år vore ein trufast treningskamerat for meg. Han har eit godt auge for teknikken i rykk og støyt samt dei tradisjonelle styrkeøvingane. Ein kan vere sikker på å ha fått nyttig input å ta med seg vidare etter ei økt med Yngve. Etter at Yngve begynte med utdanning innan akupunktur har han behandla meg med tanke på optimal restitusjon før mange store meisterskap. Han har også fylgt opp ulik skadeproblematikk som eg har hatt. Yngve har behandla meg effektivt med mål om å få meg tilbake på lyfteplattformen fortast mogeleg med stor suksess.

Eirik Hole, Treningvegledar OLT, Sportssjef  Wang Toppidrett Basis.

Ein meir stødig kar både teknisk og fagleg skal du leite lenge etter. Yngve er påliteleg som få og har ei æregjerrigheit til arbeidet sitt.  Ein veldig god kollega som har blitt mykje brukt til diskusjonar ved eiga usikkerheit, og som vikar når tida ikkje strekk til. Eg veit at Yngve alltid leverar eit godt produkt.